Welkom bij PKN De Wilp-Siegerswoude.
Een lange naam omdat we één kerkelijke gemeente zijn, gelegen in twee provinciën: Groningen (De Wilp) en Friesland (Siegerswoude).

We willen een kerk zijn die midden in de gemeenschap van De Wilp en Siegerswoude  staat en vanuit de Joods-christelijke traditie ruimte geeft aan verschillende geloofsbelevingen.
Een kerk, waar je erkenning en herkenning vindt in je geloof. Een kerk, waar respect getoond wordt en zorg voor elkaar. Een open deur voor mensen die zoekende zijn.

Iedere zondagochtend, doorgaans om 9.30 uur, is er een eredienst in de Oosterkerk.
4 keer per jaar organiseert de Commissie Bijzondere diensten een tweede dienst. Dit kan een middag- of avonddienst zijn. Tevens zorgen zij bij 2 á 3 ochtenddiensten per jaar voor bijzondere muzikale begeleiding. Ook worden er door de jeugclubs jeugddiensten georganiseerd.
In het menu onder: Vieringen/Erediensten vindt u hierover meer informatie. U bent van harte welkom!

De Oosterkerk

Eredienst: ds. W. Baas uit Appelscha.
datum en tijdstip 22-05-2022 om 9.30 u
Dit is een jeugddienst. Er wordt gevraagd om allemaal je mobieltje mee te nemen naar de kerk!!!
Na afloop van de dienst bent u/zijn jullie van harte uitgenodigd om koffie, thee of ranje te komen drinken in De Mienskip en nog even gezellig na te praten. meer details

Hemelvaartsdag: Dienst: Tentdienst op Strandheem in Opende
datum en tijdstip 26-05-2022 om 10.00 u
Vooprganger in de grote tent is Orlando Bottenbley uit Amsterdam.
De begeleiding van de samenzang is in handen van Christian Verwoerd en zijn band.meer details

Eredienst. Voorganger: kandidaat A. Mats uit Groningen
datum en tijdstip 29-05-2022 om 9.30 u

Eredienst. Voorganger: ds. Johan van der Sleen. 1e Pinksterdag. Na de dienst is er koffie- en theedrinken in de Mienskip