Protestantse Gemeente De Wilp-Siegerswoude

Jaarfeest van de clubs

Het jaarfeest van de clubs heeft ook dit jaar weer plaatsgevonden. Door op het linkje hieronder te drukken krijgt u een impressie van dit evenement: //Jaarfeest club.docx

Afsluiting seizoen 17+-groep


Gezellige avond als afsluiting van het seizoen

Op 30 april hebben we bij Joop en Ria gezellig buiten het seizoen afgesloten. Vanaf oktober kwamen we elke dinsdagavond rond 19.30 u. bij elkaar. Vaak aan De Stoeken 25, maar ook wel eens bij Paul Borremans. Elke bijeenkomst moesten we eerst even bijkletsen, maar daarna hebben we ook best wel  serieuze onderwerpen besproken. 
En natuurlijk om de 6 weken samen gegeten. Hierbij kookten we zelf!!

We willen graag volgend seizoen doorgaan. Als je er mee gaat stoppen, dan is het weg en komt het niet zomaar weer terug. Joop en Paul willen ook nog wel door, maar de opzet wordt iets anders. De bijeenkomsten blijven eens per 14 dagen, maar....de ene keer bij Joop en de andere keer bij Paul. Zo zijn ze om en om 1 keer per maand gastheer en gespreksleidier.
 
Zo het nu lijkt blijven we ook als groep wel bij elkaar en komen er misschien nog een paar bij. We gaan het zien! Ergens in oktober a.s. worden we weer uitgenodigd om het nieuwe seizoen op te starten.

Na nog lekker te hebben genoten van lekkere hapjes en drinken zijn we rond 21.30 u vertrokken. Fijne zomer allemaal en tot ziens!!

Rob, André (niet te zien op de foto), Willem, Annet, Gerwin, Joram, Anisa.
Paul, Ria en Joop (de fotograaf)

17+ groep

Nieuwe seizoen voor de 17+ groep
Vorig seizoen hebben we met een aantal jongeren in de leeftijd van 17 tot ongeveer 22 jaar een soort gespreksgroep gehad. We komen om de twee weken bij elkaar bij Joop en Ria van Steenbergen of bij fam. Borreman.
We proberen in een ontspannen sfeer serieuze gesprekken te voeren over geloof en geloofsgerelateerde onderwerpen. Soms eten we samen voordat we in gesprek gaan. Joop en Ria stellen dan de keuken beschikbaar en de jongeren maken een maaltijd.
Vrijdag 17 november willen we weer beginnen, om 19.30  bij Joop en Ria aan De Stoeken 25.
Ben je 17+, voel je welkom!
Als je komt, wil je dat dan even melden bij Joop van Steenbergen, jwvsteenbergen5@gmail.com. Dan zorgen wij voor genoeg stoelen!

 
Lees meer 

Activiteiten van de jeugdclubs 2022/2023

In het afgelopen seizoen zijn er een aantal bijzondere bijeenkomsten geweest, waarvan we hieronder verslag doen. Door op het linkje te klikken verschijnt het verslag hiervan met een aantal foto's voor een sfeerimpressie:
Dagje Schiermonnikoog

Schaatsen in Thialf

Selfies maken